ЧАША ЗА МОЛИВИ / ПЕНКАЛА

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ЧАША ЗА МОЛИВИ / ПЕНКАЛА

 

Жичана чаша за моливи / пенкала изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.