КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ – МАЛА

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ – МАЛА

 

Корпа за отпадоци изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи во просторот во вашата канцеларија.

Достапна во 2 бои – црна и сива.