БИРО СЕТ 4/1

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

БИРО СЕТ 4/1

Биро Сет 4/1 изработен од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Достапен во 2 бои – црна и сива.