БИРО СЕТ 3/1

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

БИРО СЕТ 3/1

Биро Сет 3/1 изработен од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Димензии: 200 x 100 x 100 mm

Достапен во повеќе бои.