ФОЛИЈА ЗА ЛАМИРАЊЕ / ПЛАСТИФИКАЦИЈА – EXXO

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ФОЛИЈА ЗА ЛАМИРАЊЕ/ПЛАСТИФИКАЦИЈА EXXO

A4 Формат / А3 Формат

Го штити испринтаниот документ од вода и прашина.