ТЕТРАТКА СО СПИРАЛА А4 и А5 – МАР МАР

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ТЕТРАТКА СО СПИРАЛА МАР МАР

Формат: А5 / А4

Тетратка со метална спирала со 70 листови. Достапна во повеќе различни бои.
– 70 листови / 70gr бела хартија
– Корица: 300gr
– Линијатура: коцки / линии