Тетратка ПРЕМИУМ – ДЕВОЈКИ ПП (А4)

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР – ПП ДЕВОЈКИ ПРЕМИУМ

 

Формат: A4 (205×297)

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  Полипропилен + 200 gsm хартија / 4+1 / 5+0

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Линијатура: линии / коцки

 

Пакување:

Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции