МЕМО СТИК КОЦКА – ЖОЛТ 76×76 mm – 100 ЛИСТА

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

МЕМО СТИК / МЕМО ЛИВЧИЊА ЖОЛТИ – 100 ЛИСТА 76Х76 мм

 

Мемо коцка со 100 самолепливи ливчиња. Одличен начин да им оставите пораки на вашите колеги. Оставајте пораки на огласната табла, користете ги додека учите, спремате испит пак правите некој план.