РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ – Aladdin – Disney

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ – Аладин – Disney

 

Предшколски Ранец Аладин – направен од квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 прегради, и уште еден дополнителен страничен џеб за шишенце.

 

Димензии: 32х24х16

Тежина: 400 g