ПАПКА СО ДВА ЛАСТИЦИ – Cars – Disney

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ПАПКА СО ДВА ЛАСТИЦИ – Cars – Disney

 

Папка со Два Ластици – Карс, направена од ПП материјал кој листовите внатре ги заштитува од вода.

Материјал: ПП

Формат: А4

Пакување: 1/12