ПОДЛОГА ЗА БИРО – Winnie Pooh – Disney

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ПОДЛОГА ЗА БИРО – Winnie Pooh – Disney

 

Подлога за Биро – Вини Пу, направена од ПП материјал за заштита на работната маса од гребење и прљање.

Димензии: 43x29cm

Материјал: ПП

Пакување: 1/6