Прибор за Моливи (Полн) – Minnie Mouse – Дизни

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Minnie Mouse- Disney

 

Прибор за Моливи со две прегради – Мини Маус- Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

Содржина:

 – 10 фломастери Дизни

 – 10 дрвени боици Дизни

 – 2 дрвени моливи

 – линеар

 – острилка

 – гума