ОСТРИЛКА ТВИСТЕР CLEAR S-COOL

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ОСТРИЛКА ТВИСТЕР – SC580

 

Острилка ТВИСТЕР – висококвалитетна острилка која има иновативен начин на острење – со едноставно вртење на моливот во двата правци, оваа острилка остри 2 пати побрзо од сите останати.

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←