ДЕТСКИ НОЖИЧКИ – ЖИВОТНИ S-COOL

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ДЕТСКИ НОЖИЦИ – ЖИВОТНИ

 

Детски ножици во облик на животни со сечиво од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв на сечивото за дополнителна заштита на децата при користење. Нивниот забавен изглед ги прави интересни за сите деца.

Жирафа / Зебра / Верверичка