ДЕТСКИ НОЖИЧКИ – SAFETY TIPS S-COOL

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ДЕТСКИ НОЖИЦИ – SAFETY TIPS S-COOL

 

Детски ножици со нежни пастелни бои и сечиво од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв на сечивото за дополнителна заштита на децата при користење. Совршени за училишна употреба.