ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – HAPPY S-COOL

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – HAPPY S-COOL

 

Квалитетна гума во пластичен држач за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето. Веселите дизајни на пластичниот држач ја прават оваа гума привлечна за сите деца.