ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – НЕОН S-COOL

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – НЕОН S-COOL

 

Квалитетна гума во неон бои за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.