ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – МУЛТИ S-COOL

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

Гума За Бришење S-COOL – МУЛТИ

 

Гума за бришење со супер квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење. Има 2 дела – еден за бришење графит од молив, другиот за бришење на пиши-бриши пенкало. Гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.