Тетратка – МЕТРОПОЛИ ПРЕМИУМ (А5)

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР – МЕТРОПОЛИ ПРЕМИУМ

 

Формат: А5 (145×205) меки корици

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

 

Пакување:

Фолија/кутија/палета: 10 / 120 / 5760 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции ←