ШЕСТАР – Colors – PELIKAN

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

МЕТАЛЕН ШЕСТАР СО МИНИ – КОЛОРС ПЕЛИКАН

 

ШЕСТАР – Colors – Pelikan – висококвалитетен метален шестар со мини. Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн. Достапен во 2 различни бои.

 

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.