ЛИНИЈАР 30cm – S-Cool

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ЛИНИЈАР 30 CM СКУЛ

 

ЛИНИЈАР СКУЛ наменет за учениците од основно и средно школо. Направен е од квалитетен и цврст ПВЦ материјал и спакуван во соодветен блистер. Должина: 30 цм

 

Проверете ги и останатите линијари и геометриски сетови од нашата понуда.