ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ FLEXY – S-Cool

Допаѓања
на залиха

Кратко инфо:

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ ФЛЕКСИ – ГОЛЕМ

 

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ ФЛЕКСИ СКУЛ наменет за учениците од основно и средно школо. Направен е од квалитетен еластичен ПВЦ материјал кој може да се витка и не се крши. Сетот се состои од 4 делови: линеар, триаголник 60°, триаголник 45° и агломер.

Овој сет е достапен во две големини: ГОЛЕМ / МАЛ

 

Проверете ги и останатите линијари и геометриски сетови од нашата понуда.