Back To Top Button

USB STICK 3.0 – MEDIA RANGE

USB STICK 3,0 – MEDIA RANGE

 

USB STICK 3,0 – MEDIA RANGE – УСБ стик меморија со одличен квалитет и огромна брзина на префрлање на податоци (4800 Mbs) од германскиот производител Media Range. Идеален за безбедно чување и брзо разменување на вашите податоци. Има закачалка за да го ставите на вашиот привезок со што овозможува да имате пристап до зачуваните податоци секаде и во секое време.

Меморија: 4GB – 8GB – 16GB – 32GB – 64GB – 128GB

 

Проверете ги и Media Range УСБ стиковите со приклучок за смартфон или компјутер.

Проверете ги и Media Range УСБ НАНО стиковите.

Проверете ги и другите Media Range УСБ стикови.