Back To Top Button

Тетратка – ПРЕМИУМ КАРИКАТУРИ (А4)

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР – КАРИКАТУРИ ПРЕМИУМ

 

Формат: A4 (205×297) / меки корици

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Линијатура:  линии / коцки

 

Пакување:

Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции