Back To Top Button

СКАЛПЕЛИ OFFISHOP

СКАЛПЕЛИ ОФИШОП

 

СКАЛПЕЛИ ОФИШОП – скалпели со врвен квалитет. Имаат сечиво од нерѓосувачки челик, гумирана дршка за полесно користење и механизам за заклучување за безбедно ракување.