Back To Top Button

СЕЛОТЕЈП ШИРОК 48мм х 50м – ПРОЅИРЕН – МАТ

СЕЛОТЕЈП ШИРОК 48 мм х 50м – ПРОЅИРЕН – МАТ

 

СЕЛОТЕЈП ШИРОК 48 мм х 50м – ПРОЅИРЕН – МАТ. Издржлива и квалитетна трака за лепење и пакување. Лепи на секоја површина.