Sale!

Разбуди го родителот во себе + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

Разбуди го родителот во себе + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

 

Направете си ваша комбинација од омиленото Pelikan Jazz Elegance метално пенкало и книга по избор за совршен подарок кој ќе остави посебен впечаток.

Краток опис:

„Книгата изобилува со применливи техники и активности што им овозможуваат на родителите непосредна позитивна интеракција и комуникација со децата и нивно мотивирање за позитивни промени“, д-р Олга Мурџева-Шкариќ, доктор на психолошки науки.

„Често на моите клиенти им велам дека треба да ја развиваат и да ја користат мудроста на родителството. Токму тоа Соња го нуди во својата книга, ги споделува нејзините и научните мудрости на родителството

Број на страни: 192 / Корицамека / Автор: Соња Китановска – Кимовска
SKU: Не е достапно Категорија

860 ден1,950 ден

ПОДАРОК ЗА 8 МИ МАРТ – КНИГА + ПЕНКАЛО

ПОДАРОЦИ ЗА 8 МИ МАРТ

Одбери Jazz Пенкало

бело, црно, розево, аква, лилјаково, розево пастел, жолто, налив црн, налив бел, сет elegance бел, сет elegance црн, сет noble elegance бел, сет noble elegance црн

Shopping Cart
Scroll to Top