Back To Top Button

РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ СО ДВЕ ЛИЦА – Mickey Mouse – Disney

ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ СО ДВЕ ЛИЦА – Мики Маус – Disney

 

Предшколски Ранец со две лица – Мики Маус – направен од ултра лесен квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 различни лица / дизајни за детето да може само да избере како сака да го носи. Овој ранец има 2 главни прегради, и дополнително уште 2 странични џеба за шишенца.

 

Димензии: 32х26х12

Тежина: 290 g