Back To Top Button

РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ – Lion King – Disney

ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ – Lion King – Disney

 

Предшколски Ранец – Кралот Лав – направен од квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 прегради, и уште еден дополнителен страничен џеб за шишенце.

 

Димензии: 32х24х16

Тежина: 400 g