Back To Top Button

РАНЧЕ ПРЕДШКОЛСКО 3Д – Winnie Pooh

440 ден

РАНЧЕ ПРЕДШКОЛСКО 3Д – Winnie Pooh.

Лиценциран Disney ранец, екстра лесен за дечиња во предшколска возраст направен од квалитетни материјали.

Димензии 32х27х10мм