Back To Top Button

ПРОЅИРНА ПАПКА ЗА ДОКУМЕНТИ

ПРОЅИРНА ПАПКА ЗА ДОКУМЕНТИ

ПВЦ Папка за документи со патент. Достапна во 3 различни бои и димензии.
– 125 x 224 mm
– 188 x 250 mm
– 240 x 330 mm

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←