Back To Top Button

Прибор за Моливи (Полн) – Lion King – Дизни

Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Lion King – Disney

 

Прибор за Моливи со две прегради – Кралот Лав – Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

Содржина:

 – 10 фломастери Дизни

 – 10 дрвени боици Дизни

 – 2 дрвени моливи

 – линеар

 – острилка

 – гума