Back To Top Button

Прибор за Моливи (Полн) – Cars – Дизни

750 ден

Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Cars- Disney

 

Прибор за Моливи со две прегради – Карс – Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

Содржина:

– 10 фломастери Дизни

– 10 дрвени боици Дизни

– 2 дрвени моливи

– линеар

– острилка

– гума