Pelikan Classic – White (НАЛИВ ПЕРО/ХЕМИСКО ПЕНКАЛО)

Pelikan Classic – White

(НАЛИВ ПЕРО/ ХЕМИСКО ПЕНКАЛО)

 

Classic серијата на Пеликан е една од најпродаваните заради нејзиниот модерен и елегантен изглед како и пристапна цена. Токму ова дозволува да го користите во секоја пригода и го прави одличен подарок за специјални прилики. Подарете му го на некој близок, на некој кој ви значи, на вашите бизнис партнери или пак земете го за ваша лична употреба и бидете сигурни дека сте го направиле вистинскиот избор.

 

Classic серијата е достапна како налив перо и хемиско пенкало и во зависност од моделот доаѓа со позлатени(24к) или сребрени детали на самиот производ. Доаѓа заедно со гаранција и соодветен gift box.

– K200 Хемиско Пенкало – 5.450 ден

– М200 Налив Перо – 7.450 ден

5,450 ден

Shopping Cart
Scroll to Top