Pelikan Classic – M120 Iconic Blue (НАЛИВ ПЕРО)

Pelikan Classic – M120 Iconic Blue

(НАЛИВ ПЕРО)

 

Classic серијата на Пеликан е една од најпродаваните заради нејзиниот модерен и елегантен изглед како и пристапна цена. Токму ова дозволува да го користите во секоја пригода и го прави одличен подарок за специјални прилики. Подарете му го на некој близок, на некој кој ви значи, на вашите бизнис партнери или пак земете го за ваша лична употреба и бидете сигурни дека сте го направиле вистинскиот избор.

 

M120 Iconic Blue моделот е достапен само како налив перо. На основа на иконскиот зелен модел од 1955 год (M 120 Green) направена е и оваа варијанта во плава боја која во комбинација со традиционалниот дизајн му дава на ова налив перо еден посебен изглед. Телото и перцето се позлатени со 24 каратно злато. Овој модел доаѓа со соодветен gift box и гаранција.

Shopping Cart
Scroll to Top