Pelikan Classic – M120 Green (НАЛИВ ПЕРО)

Pelikan Classic – M120 Green

(НАЛИВ ПЕРО)

 

Classic серијата на Пеликан е една од најпродаваните заради нејзиниот модерен и елегантен изглед како и пристапна цена. Токму ова дозволува да го користите во секоја пригода и го прави одличен подарок за специјални прилики. Подарете му го на некој близок, на некој кој ви значи, на вашите бизнис партнери или пак земете го за ваша лична употреба и бидете сигурни дека сте го направиле вистинскиот избор.

 

M120 Green моделот е достапен само како налив перо. Прв пат е произведен во 1955 година и од тогаш до сега обликот и материјалот од кој е направено перцето се традиционално оставени исти: врв од не’рѓосувачки позлатен челик со позлатени (24 k) детали на телото на пенкалото. Доаѓа заедно со гаранција и соодветен gift box.

 

200 ден

Shopping Cart
Scroll to Top