PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – JAZZ ELEGANCE

PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – JAZZ ELEGANCE

 

PELIKAN ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – JAZZ ELEGANCE – висококвалитетно метално пенкало. Идеално како за канцелариска така и за школска употреба. Елегантниот и модерен изглед дозволуваат да го користите во секоја прилика. Достапно во повеќе бои.

 

Jazz серијата е достапна и во elegance, velvet, pastel и classic варијатна.

Jazz серијата е достапна и како налив перо.

Shopping Cart
Scroll to Top