Back To Top Button

ПАПКИ СО МЕТАЛЕН МЕХАНИЗАМ

ПВЦ ПАПКА СО МЕТАЛЕН МЕХАНИЗАМ

 

Папка со метален механизам за чување на вашите документи. Идеална е за употреба во вашата канцеларија. Достапна во повеќе бои.

А4 Формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←