Back To Top Button

ПАПКА СО КОПЧЕ ПВЦ – ПЛИК – РАЗНИ БОИ

ПАПКА СО КОПЧЕ ПВЦ – ПЛИК – РАЗНИ БОИ

 

ПВЦ Папка со копче за заштита од испаѓање на документите. Одличен квалитет и модерен дизајн. Погодна за чување разни документи, ЦД -иња, фотографии…

Достапна во повеќе димензии: А4 / А5 / 25 x 13 cm

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←