OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – TRION (oil based)

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – TRION (oil based)

 

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – TRION (oil based) наменето како за канцелариска така и за школска употреба. Има посебно мастило со ниска вискозност за полесно пишување, ергономски облик и мек грип кој овозможува удобно држење.

Боја на мстило: плава / црвена / црна

Мина: 1,00 mm

Кутија: 1/12

Shopping Cart
Scroll to Top