OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ELEGANT (oil based)

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ELEGANT (oil based)

 

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ELEGANT (oil based) наменето како за канцелариска така и за школска употреба. Има посебно мастило со ниска вискозност за полесно пишување. Достапно во повеќе бои.

Боја на мстило: плава

Мина: 0.7 mm

Кутија: 1/36

Shopping Cart
Scroll to Top