OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – EASY GLIDE (oil based)

OFFISHOP – ХЕМИСКО ПЕНКАЛО EASY GLIDE (oil based)

 

OFFISHOP – ХЕМИСКО ПЕНКАЛО EASY GLIDE (oil based) наменето како за канцелариска така и за школска употреба. Има посебно мастило со ниска вискозност за полесно пишување и мек грип кој овозможува удобно држење.

Боја на мстило: плава

Мина: 1,00 mm

Кутија: 1/12

Shopping Cart
Scroll to Top