OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – COOL

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – COOL

 

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – COOL наменето како за школска така и за канцелариска употреба. Има мек грип кој овозможува лесно и удобно пишување.

Боја на мстило: плава

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/40

Shopping Cart
Scroll to Top