OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – BLUE

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – BLUE

 

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – BLUE наменето како за школска така и за канцелариска употреба. Има мек грип кој овозможува лесно и удобно пишување.

Боја на мстило: плава

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/12

Shopping Cart
Scroll to Top