OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ПИШИ БРИШИ

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ПИШИ БРИШИ

 

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ПИШИ БРИШИ наменето како за школска така и за канцелариска употреба. Има мек грип кој овозможува лесно и удобно пишување. На врвот на пенкалото се наоѓа гумичка за бришење со која лесно се брише мастилото од ова пенкало.

Боја на мстило: плава / црвена / црна

Кутија: 1/12

Shopping Cart
Scroll to Top