OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ЕДНОКРАТНО

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ЕДНОКРАТНО

 

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ЕДНОКРАТНО наменето за канцелариска, школска и домашна употреба. Достапно е во повеќе бои.

Боја на мстило: плава / црвена / црна

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/50

Shopping Cart
Scroll to Top