OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ВО ТУБА

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ВО ТУБА

 

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ВО ТУБА е совршено како промотивен поклон со вашето лого. Доспно е во повеќќе бои, има метално тело и мек грип кој овозможува удобно држење.

Боја на мстило: плава

Shopping Cart
Scroll to Top