Back To Top Button

НОЖИЦИ OFFISHOP 15cm / 18cm / 20cm

НОЖИЦИ ОФФИШОП 15cm / 18cm / 20cm

 

НОЖИЦИ ОФФИШОП – ножици со супер квалитет со сечиво направено од нерѓосувачки челик. Имаат ергономска и гумирана дршка за полесно прилагодување на раката и употреба. Идеални за канцелариска, училишна и домашна употреба.

Димензии: 15cm / 18cm / 20cm