Back To Top Button

Налив Перо + Хемиско Пенкало – Pelikan Jazz Noble Elegance Pearl

1,550 ден

Налив Перо + Хемиско Пенкало – Pelikan Jazz Noble Elegance Pearl

 

Висококвалитетни метални налив перо и хемиско пенкало спакувани во gift box. Одлично за подарок и идеално за запишување на вашите идеи и забелешки. Елегантниот и модерен изглед дозволуваат да ги користите во секоја прилика и ги прават одличен подарок за секоја пригода.

Шифра: 09000506