Back To Top Button

НАЛИВ ПЕРО – Black

НАЛИВ ПЕРО – Black

 

Налив перо со висок квалитет и врв од нерѓосувачки челик. Има класичен дизајн и систем за спречување на капење при пишување.

 

Проверете ги и останатите налив пера од нашата понуда